Prachtig nieuws! Stichting ‘The Ride on Education’, een stichting die zich inzet voor het recht op onderwijs voor iedereen, heeft het onderwijsproject in Cusco als een van de goede doelen opgenomen. The Ride on Education organiseert jaarlijks een meerdaagse fietssponsortocht naar een van te voren bepaalde locatie. Dit jaar gaat de tocht van Beilen naar Goslar, aan de voet van het Harzgebergte in Duitsland. Met de tocht probeert de stichting haar steentje bij te dragen aan universeel onderwijs. De Stichting stelt dat onderwijs toegankelijk moet zijn voor iedereen. Dat de stichting ons als een van de goede doelen heeft uitgekozen is mede te danken aan de heer Timo Koop, de vader van een van onze projectcoƶrdinatoren Annelies. Wij zijn ontzettend blij met dit initiatief en hopen op een succesvolle editie.
De tocht is dit jaar van 16 tot en met 23 juli.

Wanneer je de fietstocht wilt sponsoren kun je je bijdrage storten op het volgende IBAN nummer:
NL 49 TRIO 2024 5833 50
ten name van Stichting Ride on Education, Beilen en onder vermelding van Timo Koop voor El Fuego.

Voor meer informatie kijk op

Hier is het ook mogelijk je aan te melden voor de tocht.

Share This