Nieuwsbrief Mei 2012

Nieuwsbrief Stichting El Fuego mei 2012
16e Nieuwsbrief van Stichting El Fuego mei 2012
Bekijk het online Jaarverslag 2011 van El Fuego!

Sinds half april staat het Jaarverslag 2011 van El Fuego online!
U kunt op www.el-fuego.nl lezen hoe het El Fuego vorig jaar is vergaan: wat is er bereikt, wat ging goed en wat kon beter?
Het jaarverslag is rijk geïllustreerd met foto’s die door Stefan Vogelzang zijn genomen tijdens zijn bezoek aan de projecten in oktober jl.

Stichting El Fuego heeft ook dit jaar getracht met het verslag helder en overzichtelijk te laten zien waarvoor ze zich heeft ingespannen en wat ze in 2011 bereikt heeft. Onze comedor in Ayacucho is op weg financieel onafhankelijk te worden. Het belangrijkste doel voor El Fuego is om aan het eind van 2012 de comedor voor 90% financieel zelfstandig te laten functioneren.

Het jaarverslag van Stichting El Fuego dingt ook dit jaar weer mee naar de Transparant Prijs van Price waterhouse Coopers!

Film en Fotoboek

Voor een unieke reportage van het verblijf van onze projectcoördinatoren Judith Wiegant en Sabien Scheeren in Peru verwijzen wij u graag naar de website www.verrijkendperu.nl.

Op deze website kunt u een schitterende film bekijken en een prachtig fotoboek, dat uitstekend reflecteert wat Stichting El Fuego doet en waar ze zich voor inzet.

Zowel de film als het fotoboek is gemaakt door fotograaf Stefan Vogelzang. Het fotoboek kunt u indien gewenst bestellen tegen productiekosten.

Tot slot willen wij alle donateurs, sponsoren en onze vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage!
Jullie maken ons werk in Peru mogelijk. Hartelijk dank daarvoor!

Het jaarverslag is te bekijken en te downloaden op onze website www.el-fuego.nl.

Graag tot de volgende nieuwsbrief!

Mede namens het bestuur van Stichting El Fuego,

Judith Wiegant en Sabien Scheeren

Share This